Nyhetsbrev mail


Behöver du hjälp med ditt företags egna nyhetsbrev? 

Känns ditt företags nyhetsbrev inte så nytt längre? Många nyhetsbrev kommer ut med täta mellanrum de första 2 - 3 månaderna och sedan minskar engagemanget och idéerna och nyhetsbreven blir tunnare innehållsmässigt och kommer inte ut med samma frekvens.

Det finns så mycket att vinna på att skapa en kontinuitet i kommunikationen med dina presumtiva kunder. Ett eget nyhetsbrev ger dig  många möjligheter att sammankoppla ditt företag med något positivt och trevligt. Ett nyhetsbrevmail som kommer ut t.ex. den första fredagen i varje månad skapar en varaktig relation till dina prenumeranter.

Innehållet är viktigt


Visst kan man använda nyhetsbrev på mail för att göra reklam för sina produkter och tjänster. En långsiktig relation till presumtiva kunder får du  genom att bjuda på läsvärde!

Relationsmarknadsföring


Med ett nyhetsbrev som innehåller tips och nyheter som är aktuella för dina kunder och presumtiva kunder upprättar du en långsiktig relation. Du stärker ditt företags varumärke och förknippar det med generositet och kompetens. När kunder är i behov av de tjänster du erbjuder kommer de att tänka på dig.

nyhetsbrev maileget nyhetsbrev

Nyhetsbrev mail


Hemligheten med ett lyckat nyhetsbrev är kontinuitet och innehåll. Vill du att ert företags nyhetsbrev ska få 53% öppnade och 27% klick? Det som är så roligt med marknadsföring via nyhetsbrev på mail är förutom att det är billigt, att det är så lätt att följa upp! Våga testa!
nyhetsbrev mail 

Din hjälp till ditt företags egna nyhetsbrev på mail


  • Nyheter, tips & råd som ger ett mervärde till dina prenumeranter.
  • Lättlästa och intressanta artiklar som skapar värdefull trafik till din hemsida.
  • Tips om hur du skaffar fler prenumeranter.
  • Etisk epostmarknadsföring - alltid lätt att avprenumerera.
  • Nyhetsbrev på mail - kostnadseffektivt och lätt att följa upp. Mycket resultat för pengarna
  • Skapa en långsiktig relation till dina kunder och presumtiva kunder  - arbeta med relationsmarknadsföring.
  • Säljer du tjänster? Då kanske du vill att ditt företag ska sammankopplas med generositet och kompetens? Bjud på nyheter och tips som dina prenumeranter har nytta av i sin vardag.


Priser nyhetsbrev mail

Startkostnad: uppläggning av mall för sidhuvud, sidfot och moduler med företagets logga och färger och layout enl. önskemål. 2995:- 

Kostnad per utskick < 1000 epostadresser 7 850:-

 < 1500 epostadresser 8 250:-

 < 2500 epostadresser 9 050:-

I styckpriset per utskick ingår verktyget med spamsäkra utskick, möjlighet till filtrering av adresser och att segmentera olika utskick, textbearbetning, bilder, inläsning av adresser, korrekturutskick och statistikrapport. Nyhetsbrevet är mobilanpassat, vilket innebär att det går lika bra att läsa på mobilen som på datorn. Grafiken och bilderna anpassar sig beorende på plattform.

I nyhetsbrev mail ingår 2 nyheter, 1 tips och 1 företagsnyhet.Kund lämnar underlag/förslag, men Mejram skriver copy och letar reda på branschrelavanta tips och nyheter.

Nyhetsbrevet kan skickas ut varje kvartal, varje månad eller vid speciella tillfällen.Utskick kan schemaläggas och tidsinställas. Olika delar av nyhetsbrevet kan skickas till olika mottagare.

Mejram använder verktyget Apsis för nyhetsbrev mail. Ett etablerat verktyg som säkerhetsställer att dina nyhetsbrev inte hamnar i skräpposten.