Hemsida till ditt företag


För att få din hemsida levande är det som all annan marknadskommunikation viktigt med innehåll. Det är innehållet som ger dig de bästa träffarna på sökmotorerna och  det är innehållet som framförallt ger dig de rätta besökarna - de som är intresserade av din produkt eller tjänst.

Mejram kan hjälpa dig med både innehållet, och med verktyget för att du själv lättare ska kunna uppdatera din hemsida. Mejram är återförsäljare för ett CMS-system där du själv bygger din hemsida med menyer, sidor, text och bilder lika enkelt som i ett worddokument. CMS:et bygger på WSIWYG, alltså att det du ser i redigerarläget är så det också kommer att se ut när sidan publiceras.

Mejrams hemsida för företag

  • Mejram ger förslag på design utifrån din nuvarande hemsida, eller enligt dina önskemål.
  • Du får tillgång till ett enkelt CMS-system där du själv lätt kan uppdatera befintliga sidor, lägga till nya, ändra i menyer och lägga till bild, text, bildspel, gallerier, kalender m.m.
  • Mejram kan ge dig en nyckelfärdig hemsida med en lättnavigerad struktur och med förbättrat innehåll och utseende jämfört med din nuvarande hemsida.
  • Mejram kan hjälpa dig med uppdateringen av informationen kontinuerligt om du önskar, eller så kan du själv lätt göra det i CMS-systemet.
  • Utbildning i CMS:et och support ingår naturligtvis.

Se exempel på en av Mejrams kunders hemsida här.


Nyheter
Egenkontroll fastighetsägare
Nu finns fastighetskontrollen - fastighetsägares verktyg för egenkontroll. Tjänsten finns nu på sida...

Nyhetsbrevsarkiv


Mejram utvecklar felanmälan 
Mejram har fått uppdraget att ta fram designförslag och lösning för en mo...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
E-postadress
Välj prenumeration
Bostadsrättsförening
Företag Stockholm

Vår policy för e-postadresser

Leveransformat