Förbättra ditt googleresultat


När det gäller att synas på google - att få ett bra googleresultat finns det bara en sak som gäller: relevant information. Google har arbetat hårt med att täppa till alla genvägar att "fuska sig till" ett högt googleresultat. Ett helt nytt sätt för google att ranka din sida går ut på att om besökarna tycker att din hemsida är relevant för de sökord de använt så kommer också din sida att hamna högre upp i sökresultaten.

Besökare som "vänder i dörren" för att de inte hittat vad de sökt efter kommer att göra att du halkar ned.

För att få att förbättra ditt googleresultat måste du:

  • Ha mycket text och relevant text på din sida.
  • Vara attraktiv för besökarna, ge dem svar på den fråga de ställt i sin sökning.
  • Uppdatera ofta
  • Arbeta systematiskt med de sökfraser som du vill synas på i google.

Betydelsen för metataggar och inlänkar är inte längre lika stor, men de hjälper också till för att ge dig ett bra resultat. 

När det gäller metataggar, är det särskilt titel och beskrivning som är viktiga. Beskrivning är den text som kommer att visas i google när din sida kommer upp i sökresultatet.

Mejram kan hjälpa din sida att klättra i googleresulat

googleresultat 
Jag har hjälpt företag att på topp 10 resultat på flera relevanta sökord. Hur hittade du hit? Troligen via google som är den absolut vanligaste sökvägen vi använder idag.

Jag kan hjälpa dig med den tekniska delen, men också med innehållet och uppdateringen som gör att din sida garanterat kommer att få ett bättre googleresultat.

För att skapa mer trafik och mer inlänkningar till din hemsida är det också klokt att arbeta med ett nyhetsbrev på mail. Detta kan skapa både toppplacering på dina sökord och också en ökad relevant trafik.

Glöm alla tricks och knep för att öka trafiken och förbättra ditt googleresultat. För det väsentliga är ju att du får relevanta besökare till din hemsida, dvs. besökare som söker efter det som du kan erbjuda. Att få tusentals fler besökare som inte alls är i din målgrupp gör ju varken från och till för din business.

Möjligheterna att följa upp och analysera dina resultat är stora. Du kan själva skapa ett gratis konto på google analytics och se hur dina reslutat förbättras över tid. Där kan du också få hjälp med att välja rätt sökord. Sökord som människor använder när de söker på google. För att få toppresultat på ett sökord som ingen använder är ju inte särskilt svårt och det ger dig ju heller inga nya kunder, eller hur?

Relevanta sökord


Relevanta sökord är sökord som beskriver din business och som återkommer i det som beskrivs på din sajts sida. Det kan vara bra att välja sökord som har lagom många sökningar och är precist. Ett generellt sökord som stämmer in på väldigt mycket ger många sökningar men låg träffsäkerhet.

Kontakta mig gärna via formuläret för ett gratis analys av din hemsida.


Hemsideadress:
Företag:
Kontaktperson
Epostadress: *
Önskade sökord:


Fält markerade med * är obligatoriska

Jag återkommer till dig med en kort analys av din hemsida och förslag till förbättringar för att få ett bättre googleresultat.