Epostmarknadsföring


Epostmarknadsföring är ett väldigt effektivt sätt att nå ut till potentiella kunder och stärka dit varumärke. Du får omedelbar respons på dina utskick, statistiken visar hur många som har öppnat, hur många som har klickat sig vidare på länkar och vilka artiklar i brevet som leder till mest klick.

Mejram gör sina utskick genom ett epostverktyg som ger stor träffsäkerhet och inte hamnar i skräppostfilter. Men för att få läsare gäller det att ha ett bra innehåll också, där kan Mejram hjälpa till. Jag bevakar nyhetsflödet inom fastighetsbranschen och kan sätta ihop ett nyhetsbrev för ditt företag med branschnyheter, tips och information om ditt företag. Se exempel på nyhetsbrev till AdEx fastighetsutveckling här.

Epostmarknadsföring med Mejrams Nyhetsbrev

  • Mejram håller koll på nyhetsflödet i fastighetsbranschen och kan utforma ert nyhetsbrev med nyheter och tips från fastighetsbranschen.
  • Mejram skriver artiklar utifrån nyheter eller utkast från er och letar reda på illustrerande bilder.
  • Efter varje utskick får ni statistik på antal öppnade brev, antal klick och jämförande statistik mot index.
 Antal öppnade utskick december 59 %  Antalet klick per länk
epostmarknadsföring   epost nyhetsbrev


Epostmarknadsföring - skapa relationer till dina nuvarande och presumtiva kunder


Epost är ett fantastiskt sätt att skapa relationer. Du kan visa på ditt företags kompetens och styrka och bjuda dina affärsrelationer på något intressant och roligt att läsa. Nyhetsbrevet skapar värdefull trafik till din hemsida. där besökarna redan är intresserade av ditt företag och gjort ett aktivt val att gå in på den sida som länkas till från nyhetsbrevet. 

Etisk epostmarknadsföring


Det är viktigt att epostmarknadsföring görs på ett etiskt sätt. Skicka aldrig epost till någon som inte bett om det. Med en prenumerationslista där människor själva valt att prenumerera är så mycket mer värdefull, öppningsprocenten blir högre och sannolikheten att de är aktiva och klickar in på dina länkar är också mycket större.

Inbjudningar, projekt, enkäter


Verktyget ger möjlighet till många olika sätt att interagera med dina prenumeranter. Du kan bjuda in till event och få en uppdaterad deltagarlista där du sedan kan checka in deltagarna. Det finns också möjlighet att göra enkäter, skicka sms och mycket mer.

Kontakta mig för offert på nyhetsbrev till ditt företag


Kontaktperson:
Företag:
Telefon:
Epostadress:
Meddelande: