Brf Väduren i Haninge


Brf Väduren är en bostadsrättsförening med 901 lägenheter i Haninge. 

Projektinformation


Mejram har haft i uppdrag att sköta avisering och information i samband med föreningens energibesparingsprojekt.
 
Mejram håller i all medlemsinformation och tillträdesaviseringar, beställningar etc. under ett längre projekt över 2 år som innefattar avfuktning av krypgrunden, installation av nya undercentraler samt installation av nya ventilationsaggregat.

Medlemsinformation


Föreningen tar också hjälp av Mejram med produktion av "medlemsbladet" Först var det en längre tidning som hette "Vi i Väduren", sedan valde man att korta ned och göra ett enklare informationsblad för att få ut informationen oftare till medlemmarna. Mejram gör sättning, korrektur, bildbearbetning och viss copy. Klicka på bilden för att bläddra i den senaste tidningen.


Hemsida


Nu är produktionen av föreningens egna hemsida i full gång. Föreningen kommer att få tillgång till ett CMS-system där styrelse och förvaltning enkelt själva kan uppdatera med information. Mejram kommer under det första året att sköta kontinuerlig uppdatering av hemsidan med nyheter om pågående projekt och annan viktig medlemsinformation.

Här finns nu föreningens nya hemsida

Årsredovisning

Föreningens årsredovisning blev en fin broschyr med bilder från området. Mejram skötte bildbearbetning, sättning och ombesörjde även tryckningen. Klicka på bilden för att bläddra i årsredovisningen.